popunder

Tuesday, 1 March 2016

Gadget murah gila2 hanya di Ensogo MY!!!

Kalau nak beli gadget dan barangan elektronik secara online, belilah di Ensogo.. Harga diorang letak memang murah gila2! Potongan harga pun ada yang sampai cecah 85%. Smartwatch, smartphone, gyrocopter, headphone, power bank, playstation 4, instant camera, macam2 lagilah. Berapa banyak barang elektronik da yang aku kena list. hahaha. Bawah ni beberapa screenshot barang2 daripada laman web Ensogo (ni barang yang aku minat jelah. Tak larat wehh nak screenshot semua. Banyak sangat!)
BLUEDIO T2+ Turbine Wireless Headphones
RM 157.40 (sebelum potongan 39%, RM259)

DM007 2.4Ghz 4CH 6 Axis Gyro Remote Control Quadcopter With HD Camera Black DL
RM244 (sebelum potongan 84%, RM1626)

UWatch U8 Bluetooth Touch Screen Smart Watch For Android and iOS

RM59 (sebelum potongan 85%, RM399)
Nampak gila tak gila harga diorang.. hahaha. So what are we waiting for?? visit Esogo for more gadget and electronic device!!

1 comment: