popunder

Sunday, 14 February 2016

My First Post

14 Feb 2016 :)

So ni adalah first post aku. And this is also my first time blogging. Sebenarnya takde ape pon yg special ngan diri aku ni. saje je buat blog, tengok orang lain blogging cam best plak kan. So camnilah, if ade bloggers sane yang sudi visit blog aku ni (sedih je ayat..huhuhu), my name is Mohd Azeezy Bin Azman Bin Said, (sampai ke nama atok aku bagi kauuu).. Orang panggil aku Jiji je.. or kalau nak tulis GG pn boleh. pendek sket dari jiji kan. hahaha

So klw korang tengok logo atas tu pun korang tau kan tu logo apa. Yes, I'm currently studying at Universti Teknologi Petronas or UTP, and I'm in my 1st year pursuing my degree in Chemical Engineering (Sorry ahh klw english hancur. Aku melayu gak.) and btw kitorang sekarang tengah sem break 4 months and after that masuk semula bulan May as a 2nd year student. Wohooooo!! aku dh jadi senior untuk dak 1st year plak..hehehe. Kalau nak cite pasal study sepanjang kat Universiti ni, hmmmmmmmm........

Actually aku kat UTP ni Since Foundation umur 18 tahun (lupe nak ckap aku sekarang dah 20 tahun. alamak dah tua dohhhhh). Mase study foundation tu kan, die punye subject takdelah susah mane. Aku siap boleh dapat dekan untuk CGPA aku time foundation. huhu. bajet kan aku ni? tapi sebenarnya aku baik tau. tapi tu foundation lah. FOUNDATION.. masuk undergraduate 1st year, Perghhhhhh... nak terberak pn ade bohh.. aku punye result untuk 1st sem 1st year aku sumpah jatuh. nasib tak fail lah. pointer pegi 2.97. sekarang dah habis second sem, and skrg tgh cuti 4 bulan. result second sem dh keluar dh, x check lg. ni sebab scholar kitorang tak bayar lagi la ni.(aku sbnarnya scholar MARA, and MARA selalu bayar yuran lambat,so tiap sem tgk result lambat) Tapi kan, aku sbenarnya takut boh nak tengok result, final hari tu susah la ba**..kan dh mencarut. hahaha.

Hmmmm, banyak gak ehh aku tulis sebenarnya. hahaha, lol. so for the bloggers out there, saya harap anda layan saya sebaik mungkin (acah je kan aku ni) and bagi saya tunjuk ajar kepada dunia bloggers yang luas ni, k? orait, rase tu je kot tuk hari ni. so pape hal gua chow dulu. jumpe di post akan datang. Babaiii!!!

P/S : follow me in the social media if you want to know me more

Facebook: Jiji Zezey
Twitter: @mohdazeezy
Instagram: @azeezii_ax

3 comments:

  1. Replies
    1. Aahh..betul la tuu..asal? kau pun kat sana ke?

      Delete
  2. Do you need free Google+ Circles?
    Did you know you can get these AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete