popunder

Sunday, 28 February 2016

Panduan asas penternakan ikan tilapia Ebook

Untuk menceburi sesuatu bidang perniagaan itu bukanlah mudah. Banyak cabaran dan halangan yang perlu diketahui dan dipelajari sebelum menceburkan diri kita dalam sesuatu bidang perniagaan itu. So kali ini aku nak kongsi sebuah ebook yang dihasilkan dan digubah sendiri oleh orang yang memang berpengalaman banyak dalam bidang pernternakan ikan tilapia ni. Bukan aku yang berpengalaman tu. Orang yang aku maksudkan adalah En Muhammad Zhafran.
En Zhafran, penulis
dan pengarang ebook ni
Untuk pengetahuan korang, beliau dah berkecimpung dalam bidang dari tahun 2009 lagi. Setelah menjadi seorang usahawan yang berjaya dalam bidang penternakan ikan tilapia, beliau berhasrat untuk berkongsi sedikit ilmu yang ada dalam dadanya kepada mereka yang baru ingin berjinak-jinak dengan bidang penternakan ikan tilapia ini. Semua panduan2 yang terdapat dalam buku ini adalah hasil daripada pengalaman2 orang2 yang dah berjaya dalam bidang ni.
Bagi sesiapa yang berminat boleh lah klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ringkasan lengkap tentang ebook ini.

Klik di sini untuk melihat senarai2 ebook lain yang dijual oleh pihak kami.

No comments:

Post a Comment